Cégünk 2000-ben alakult. Tulajdonosainak célja a folyamatosan változó magyar és európai egészségügyi piacon egyre meghatározóbb szerepre szert tenni egyrészt az innovatív gyógyszerek és orvostechnikai eszközök hazai képviseletével és forgalmazásával. Klinikai vizsgálatokkal foglalkozó üzletágunk dinamikusan fejlődik. Diagnosztikai gyorstesztjeink éppúgy könnyen alkalmazhatóak házi felhasználás esetén, mint szakemberek számára.

Jelentős működési területünk a komplett gyógyszeripari/orvostechnikai cégképviselet, gyógyszer törzskönyvezési és ártámogatási eljárások teljes körű ügyintézése. Munkatársaink nagy tapasztalattal és széles körű kapcsolatokkal rendelkeznek ezen a területen, melyek segítségével az adminisztrációs folyamatok gyorsan, zökkenőmentesen és felesleges késedelmek nélkül menedzselhetőek.

2004 márciusától 2009 júliusáig (Merck GmbH-val történt egyesüléséig) működtünk a nagy múltú, világszerte méltán elismert svájci gyógyszergyár, a Serono S.A. és az általa gyártott gyógyszerek magyarországi képviseleteként, melynek keretein belül a sclerosis multiplex, a növekedési hormon-hiány, a meddőség és a pikkelysömör kezelésében használatos legmodernebb technológiával készült gyógyszerek hazai forgalmazói lehettünk.

2006 januárjától 2013 végéig a berlini székhelyű Intendis GmbH, (később: Bayer Dermatology) hazai képviseletét láttuk el. A cég többféle, a bőrgyógyászat különböző területein használatos kiváló minőségű készítményekkel van jelen Európában. A kozmetológiától a súlyos ekcéma kezeléséig kiterjedten alkalmazhatóak termékei.

Cégünk 2013 decembere óta képviseli az olasz Alfa Wassermann S.p.A. gyógyszergyárat Magyarországon. Az általuk gyártott termékek az angiológia, bőrgyógyászat, diabetológia és gastroenterológia szakterületeit célozzák. 2013 óta a rendkívül speciális ultra-orphan gyógyszereket gyártó Alexion Pharmaceuticals cég készítményeinek forgalmazását látjuk el.

Orvostechnikai részlegünk 2014 elejétől a St. Jude Medical Neuromodulációs üzletágával bővült, melyet Magyarországon mi képviselünk. Ezek a csúcskategóriás orvostechnikai eszközök rendkívüli precizitást és szakértelmet követelnek.

Cégünk profiljába tartozik továbbá a különböző fázisú klinikai vizsgálatok anyagának teljes körű összeállítása, engedélyeztetése és monitorozása az Európai Unión belül és kívül egyaránt.

Orvostechnikai eszközökkel foglalkozó üzletágunk orvosi ultrahang gépek (www.medicalstore.hu) importjával és magyarországi értékesítésével foglalkozik. Ezek, az Európai Unió országaiból, illetve Svájcból importált, használt és új csúcskategóriás gépek egyaránt jól használhatóak kórházi, illetve privát praxisban történő alkalmazás során. Cégünk megbízható távol-keleti gyártókat is képvisel az Európai Unióban.

Gyorstesztjeinket kiváló alapanyagok felhasználásával Magyarországon gyártjuk. Termékeink természetesen hozzáférhetőek szakemberek számára is. Minden termékünk CE minősítéssel, az Egészségügyi Minisztérium Orvostechnikai Hivatalának tanúsítványával, valamint többségük FDA engedéllyel is rendelkezik. Az állandóan kontrollált minőségnek, valamint neves beszállítóinknak köszönhetően vásárlóink között üdvözölhettünk több hazai kórházat, klinikát és rendelőintézetet, a PLIVA Hungária Kft-t, a Yamanouchi gyógyszergyárat, a Magyar Honvédséget, az Országos Rendőrfőkapitányságot, a Richter Gedeon-, Krka-, PharmaNord- multinacionális gyógyszercégeket, a Phoenix Pharma és Hungaropharma gyógyszer-nagykereskedelmi cégeket, a Rossmann, Schlecker és a TESCO áruházláncot és a L'OREAL multinacionális kozmetikai céget is. Termékeink az egész ország területén kaphatóak a gyógyszertárak többségében.

Kiemelkedőek továbbá hatékony és biztonságos méhen belüli fogamzásgátló eszközeink (nőgyógyászati spirálok). Az általunk forgalmazott típusok világszerte a legnépszerűbbek, a klinikai vizsgálatok többsége is ezeken alapul, mint "golden standard". Mind a Feminin Safe Load TCu 380 A, mind pedig a Feminin Silver Cu 380 Ag a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb fogamzásgátló eszközök közé tartozik világszerte.

Termékeink forgalmazása mellett tájékoztatással, prevencióval segítjük azon kedves érdeklődőket, akik weboldalaink által jutnak el hozzánk. A www.infertility.hu évek óta foglalkozik a meddőség témakörével, ez idő alatt több ezer levélre válaszolt az erre felkért elismert szakember. Nagyon sok baba köszönheti életét annak, hogy szülei rátaláltak honlapunkra.

A www.feminin.hu a nők életével, problémáival foglalkozik elsősorban, míg a www.abstinentia.hu a kábítószerek és egyéb függőségek világában próbál eligazítani.

A www.medicalstore.hu új és felújított használt orvostechnikai eszközök tárháza, ahol minden orvoskolléga vagy intézmény megtalálhatja a számára megfelelő költséghatékony megoldást.

Kérjük, tekintse meg termékeink részletes ismertetőjét. Rendelési szándék esetében vegye igénybe on-line szolgáltatásunkat.
Kérdését, észrevételét, javaslatát az info@unicorp.hu címre várjuk.


Unicorp Biotech Kft.

Postacímünk : 1126 Budapest, Tóth Lőrinc u. 41. Hungary

Fax: +36-1-393-5055

Telefon: +36-1-393-5050

mailE-mail: info@unicorp.hu

DUNS2

 

bisnode_magyar

 
tuv